Despre noi


Ani de experienta
acumulata in agricultura

Principalul nostru obiect de activitate este comercializarea celor mai bune produse chimice de tipul semintelor, ingrasamintelor si pesticidelor in Romania si Polonia, la preturi convenabile. Cunoastem specificul bransei si problemele fermierilor, iar acolo unde vedem potentialul de imbunatatire participam cu solutii inovative, moderne si adaptate la asteptarile clientilor.

Oferim, de asemenea, comert cu cereale intre Polonia si Romania, marind in ultimii ani piata de desfasurare spre Bulgaria, Cehia, Slovacia si Ungaria, tari in care utilizam avantajele pietei comune: Uniunea Europeana. Nu in ultimul rand, prestam servicii agricole executate cu cele mai performante utilaje din lume si automatizam hale si silozuri.

Obiectivul nostru este de a rezolva problemele in timp util, dar mai ales corect si profesional. Ne propunem ca pentru furnizori sa fim un partener stabil, fermierii sa ne prefere altor distribuitori, angajatii sa fie mandri de locul de munca iar investitorii sa ne considere colaborari cu viziune pe termen lung.

Aflati mai multe despre noi

Pentru detalii si oferte va stam la dispozitie